Werkwijze

• FRISSE WIND CONSULT

Een frisse wind consult bestaat uit het in kaart brengen en verbeteren van de energiestroom in huis en om je heen om daarmee het huis beter af te stemmen op de bewoners. Zo’n analyse zet aan tot kleine en soms grote veranderingen in en om huis, met als doel bewoners zich prettiger te laten voelen. Deze veranderingen kunnen o.a. leiden tot meer harmonie, rust en balans in je leven.

• XLARGE FRISSE WIND CONSULT

Op basis van een plattegrond van je huis en je geboortegegevens maak ik een XLARGE frisse wind consult, bestaande uit een persoonlijk 5 ELEMENTEN profiel en een BAGUA ANALYSE, (de 8 levenssectoren). Hierna maken wij een afspraak en kom ik bij jou thuis om het rapport te bespreken en krijg je speciaal op jou afgestemde praktische adviezen en oplossingen om de sfeer en harmonie in je huis (terug) te brengen. Tevens ontvang je een moodboard.

Feng Shui maakt je bewuster van je omgeving, bewuster van jezelf en brengt je weer in balans.

“Ontdek de verborgen kracht van jouw woning”

 

• WAT IS EEN 5 ELEMENTEN ANALYSE?

Wil je graag weten wat je kwaliteiten, blokkades en/of valkuilen zijn? Ben je op zoek naar zelfinzicht, persoonlijke groei of betere balans in je leven en relaties?

Dan is je persoonlijke 5 Elementen analyse een laagdrempelig middel. Aan de hand van je persoonlijke geboorte Element (op basis van je geboortgegevens), leer je hoe de verschillende kwaliteiten van de 5 ELEMENTEN invloed hebben op je leven en interactie met anderen. Zeer verhelderend en praktisch! Als je weet welk elementen je steunen en welke je verzwakken, kan je betere beslissingen nemen in het dagelijks leven.

• LOSSE OPRUIMSESSIE

Wil je wel opruimen maar heb je geen idee waar te beginnen? Of hoe je het aanpakt? Lukt het je niet om spullen goed op te bergen en overzicht te houden? Ik help je met opruimen, ordenen en schoonmaken. Zo krijg je weer ruimte in je huis, rust in je hoofd en verbeter je je leefomgeving.

Ik vind het erg belangrijk dat je je gedurende dit project op je gemak voelt. Ik ga respectvol en vertrouwelijk met jouw eigendommen om en ik zal nooit zonder toestemming iets aanraken, verplaatsen of weggooien. Door mijn praktische hulp en mijn vraagstelling help ik jou met beslissingen nemen, om structuur aan te brengen, zodat de positieve energie weer gaat stromen in die ruimte. Prijs is in overleg.

“Ruimte om je heen, geeft ruimte in jezelf”

 

• WAT IS DE 5 ELEMENTEN THEORIE?

Deze theorie is gebaseerd op de natuurwetten. De 5 Elementen is een verfijning uit de wel bekende Yin en Yang De 5 Elementen zijn Hout, Vuur, Aarde, Metaal, Water. Ieder heeft zijn eigen geboorte Element(energie profiel) dit wordt bepaald bij je geboorte. Elk Element geeft de verschillende kwaliteit van het Chi( levenskracht) in ons in de natuur en alles wat de mens maakt. De 5 Elementen zijn altijd in interactie met elkaar en we hebben ze alle 5 nodig om goed te kunnen functioneren. Wij, als mensen, maken deel uit van de natuur, daarom voelen we ons gezond, gelukkig en in balans, als de Elementen in en om ons heen ook in balans zijn.
Als er een Element ontbreekt of in mindere mate aanwezig is of als er juist een Element overheerst wordt het evenwicht tussen de Elementen verstoord en kan er een blokkade ontstaan. Om de blokkade op te lossen kan je bv de ruimte om je heen inzetten.