Welkom

Met “adem een frisse wind door jezelf” kies je bewust voor een momentje voor jezelf, het zal je op een praktische en eenvoudige manier thuis brengen bij jezelf. Een complete methode voor structureel meer innerlijke rust, energie, passie, plezier en direct toepasbaar in je dagelijkse leven.

In een “frisse wind door je huis” maak ik gebruik van Feng Shui. Feng Shui herkent disharmonie en probeert dit energetisch op 1 lijn te brengen en te harmoniseren voor positieve veranderingsprocessen.

Elke richting en elk element geeft een andere sfeer of energie en daarmee kun je een ruimte creëren die gunstig is voor je persoonlijkheid en doelen. Dit kan al met kleine aanpassingen gerealiseerd worden door bestaand meubilair te herschikken, op te knappen, het ordenen van spullen, kleur- en materiaalgebruik dat jou ondersteunt toe te passen. Als er daarnaast ook voor wordt gezorgd, dat je woning of werkplek fris en opgeruimd is, dan zorgt dat voor een positieve invloed en zal het een voedingsbron voor je zijn. En kan de situatie totaal veranderen.

OPRUIMENDUURZAAM STYLINGBALANS