Opruimen

Een lekkere flow in een fijne ruimte begint bij het opruimen, ordenen en schoonmaken. Ons dilemma is vaak dat we niet te weinig, maar te veel spullen hebben. Smetteloze netheid is niet nodig. Een huis wat te netjes is, waar alles keurig is, is energetisch steriel, maar voelt net zo onprettig aan als een warboel.

Als je het gevoel hebt dat je te veel spullen hebt voor een specifieke ruimte, kan dat onbewust een onrustig gevoel geven. Het gevoel geven dat je vast zit en niet verder kunt. Rommel is alles wat je verzamelt en wat geen waarde toevoegt aan jouw leven. Dus als je alles wat geen echte bedoeling of betekenis voor je heeft opruimt, zal dat een helder positief gevoel geven.

Voor positieve energie in een fijne ruimte is regelmatig opruimen belangrijk. Dan houd je ook de ruimtes up-to-date met spullen die nu bij je passen. Mocht je dit lastig vinden, dan kan ik jou hierbij ondersteunen.

“Ruimte om je heen, geeft ruimte in je hoofd”

Duurzaam

We worden ons steeds bewuster van de afhankelijkheid van de natuur. Naast het feit dat het duurzaam is om meubels een tweede leven te geven of bestaande meubels te hergebruiken, vind ik juist de mix van oud en nieuw een spannend resultaat geven.

Ik laat je door een andere bril naar je eigen spullen kijken, wat voor verrassende effecten kan zorgen!

Geregeld ben ik in de diverse kringkoopwinkels te vinden om zo voor jou de pareltjes er tussenuit te pikken.

Styling

Naast mijn styling advies kan je de styling ook door mij laten verzorgen. Het stylen van bv feestlocatie en beurzen behoort tot de mogelijkheden. Als je een feest geeft, wil je dat alles om je heen klopt om optimaal te genieten. Of het feest nu thuis is of op locatie, met de juiste accessoires, bijbehorende kleur(en) en bloemen combinaties zorg ik dat de ruimte prettig aanvoelt en er een positieve energie is.

Dit geldt ook voor bedrijven. Is er een beurs en wil je de juiste aankleding die voor jouw product staat of de optimale opstelling zodat de klant zich prettig voelt in jouw stand?

Daar help ik je graag mee. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Balans

Balans ontstaat als alle materialen, kleuren en vormen in goede verhouding tot elkaar staan. Deze balans krijg je door het volgen van deze drie stappen:

1. Opruimen, ordenen en schoonmaken.
Hierdoor kan de energie beter gaan stromen (door vuil en rommel stagneert de energie).

2. Bewust met je eigen spullen omgaan.
Geef meubels een tweede leven door het te verplaatsen of op te knappen.

3. Feng Shui styling advies.
Door het juiste kleur- en vormgebruik, meubels en objecten op de juiste plek te plaatsen en het gebruik van bloemen en planten ontstaat er een balans in de ruimte en deze balans zal doorwerken in jezelf.