Compleet Styling Advies

Hoe laat ik jouw woning of werkplek (weer)glimlachen?
Ik start altijd met en gratis intake bij je thuis om kennis te maken en een indruk van de ruimte te krijgen.
Tijdens dit gesprek bespreken wij wat jouw wensen zijn. Ik werk de informatie uit in een passende offerte met omschrijving van plan van aanpak.

Deze analyse bestaat uit het in kaart brengen en verbeteren van de energiestroom in huis en om je heen om daarmee het huis beter af te stemmen op de bewoners. Zo’n analyse zet aan tot kleine en soms grote veranderingen in en om huis, met als doel bewoners zich prettiger te laten voelen. Deze veranderingen kunnen o.a. leiden tot meer harmonie, rust en balans in je leven.

Het compleet styling advies bestaat uit twee consulten aan huis. In het eerste consult bespreken we het adviesrapport, bestaande uit een persoonlijke 5 Elementen profiel en een 8 BAGUA ANALYSE op basis van een plattegrond van je huis en je geboortegegevens, die je na akkoord van de offerte mij toestuurt. Dan lopen we door het huis om het speciaal op jouw afgestemde rapport toe te lichten. Na dit gesprek waar het eerste adviesrapport plus de wensen worden besproken komt het uiteindelijke, complete styling advies, (kleur, vorm, materiaalverbruik, groenstyling) aangevuld met een moodboard.

In het tweede consult breng ik het complete styling advies en moodboard langs. Hiermee krijg je van mij voldoende handvatten om mee aan de slag te gaan. Heb je geen tijd of zin om de veranderingen zelf door te voeren, dan kan je de praktische uitvoering van bijvoorbeeld het stylen en het regelen van een timmerman of schilder aan mij over laten.

“Je woning is de weerspiegeling van jezelf, als je daar bewust van bent, ben je ook in staat zelf invloed uit te oefenen op je welzijn door middel van eenvoudige veranderingen in je omgeving”.